Novosti

CROFISH - 15. međunarodni ribarski sajam
CROFISH sajam ribarstva. ribarske opreme, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi 
 
U Poreču, u sportskoj dvorani Žatika i ove će se godine održati Crofish - 15. međunarodni ribarski sajam ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi. 
 
Cilj je sajma da se na jednom mjestu omogući okupljanje i predstavljanje svih zainteresiranih gospodarskih subjekata iz djelatnosti ribarstva, marikulture i sportskog ribolova Republike Hrvatske, te susjednih država, a sve u ozračju međunarodne i međuregionalne suradnje kao važnog činitelja u razvoja morskog ribarstva i marikulture. 
 
Tijekom održavanja sajma, kao i prijašnjih godina, planirano je održavanje niza popratnih događaja, od kojih naglašavamo specijalizirana predavanja i susrete partnera - ribara, te aktivnosti približavanja proizvoda ribarstva turističkom tržištu i javnoj potrošnji u školama i vrtićima.
 
Bogat popratni sadržaj upotpuniti će COOKING SHOW, regata CROFISH, natjecanje KUP SVETOG MAURA u udičarenju za juniore, te projekt "POGLED U PLAVO".Na porečkoj rivi biti će prisutna morska flota komercijalnog i javnog sektora koja plovi Jadranom, a koja će svim zainteresiranim posjetiteljima otvoriti vrata svojih paluba kroz sve dane trajanja sajma.
 
Posjet sajmu i ove će godine biti besplatan za sve zainteresirane!

 
Radno vrijeme sajma za posjetitelje:
Petak, 24.11.2023. od 10:00-19:00 sati
Subota, 25.11.2023. od 10:00-19:00 sati
Nedjelja, 26.11.2023. od 10:00-19:00 sati

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se