Osnivači brodogradilišta Soc. Conero

O nama

O nama

O nama
Naša je tvrtka osnovana 2013. godine, iako je posao u moto svijetu započet davne 2001. godine, samo pod drugim nazivom tvrtke. Kao certificirani YAMAHA serviseri od 2002.godine, a strastveni zaljubljenici u motocikle, nastavili smo započeti posao, ovaj put pod novim imenom, a s prepoznatim i priznatim znanjem kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini. S vremenom i daljnjim usavršavanjima posao smo izgradili i u nautičkom svijetu.

U našoj ponudi možete pronaći motociklističku opremu, dodatnu opremu za motocikle, rezervne dijelove za motocikle i izvanbrodske motore te opremu za brodice (po narudžbi), možete pronaći sve što vam treba za servis ili popravak motocikla, skutera ili izvanbrodskog motora, kao i ATV vozila te JET-SKI. 

U 2019. godini proširili smo svoje poslovanje prodajom rabljenih motocikala a u 2022. godini smo ugovorili generalno zastupništvo za izvrsne i izdržljive Conero brodice renomirane talijanske polustoljetne obiteljske tvrtke Conero.

 
O brodogradilištu
Societa Conero, Italia
Brodogradilište specijalizirano za gradnju brodova i proizvoda od stakloplastike otvorilo je svoja vrata
daleke 1973. godine i do danas izrađuju brodice sa istom strašću i predanosti kao nekada.

 
 
Brodogradilište i konstrukcije od stakloplastike
Jedinstveno brodogradilište koje gradi izvanredne konstrukcije od stakloplastike sposobne zadovoljiti sve ukuse i želje klijentele koja je pozorna na prepoznavanje vrhunske kvalitete korištenih materijala i brige o najsitnijim detaljima. 
 
Uz izvrstan omjer kvalitete i cijene, Conero nudi cjelovitu liniju iza koje stoji 50 godina iskustva u sektoru i prestiž kojeg karakteriziraju njegovi proizvodi.
 
 
 
Pouzdan partner
⚓ Višedesetljetno iskustvo
⚓ Tehnička podrška prije i nakon prodaje
⚓ Rasprostranjena na teritoriju
⚓ Kvaliteta po pravoj cijeni
 

50 GODINA ISKUSTVA VAM NA USLUZI
Jedinstveno brodogradilište koje gradi izvanredne konstrukcije od stakloplastike sposobne zadovoljiti sve ukuse i želje klijentele koja je pozorna na prepoznavanje vrhunske kvalitete korištenih materijala i brige o najsitnijim detaljima. 
 
Team od 10 osoba na usluzi u brodogradilištu, još 5 osoba u hrvatskom zastupništvu 
50 godina iskustva u nautičkom sektoru
Više od 3000 klijenata opslužuje diljem Italije
40 zemalja u svijetu u kojima se prodaju naši proizvodi
14 modela čamaca od stakloplastike za razonodu, ribolov, posao, prijevoz, čak i sa polukabinom

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se